วันศุกร์ที่ 16 มีนาคม พ.ศ. 2555

STIR FRIED CHINESE KALE WITH OYSTER SAUCE

สูตรอาหารไทย : ผัดคะน้าน้ำมันหอย
สูตรอาหารไทย : ผัดคะน้าน้ำมันหอย
* 400 grams of kale.

(Cleaned and cut into pieces).

* 2 tablespoons chopped garlic.

* 1 teaspoon pepper.

* 5 tablespoons oyster sauce.

* In soy sauce 2 tablespoons white.

* Sugar 1/4 tsp.

* Soup 1/2 cup (or water).

* Vegetable oil for stir-fry.

How to do step by step.

1. Heat oil in a pan and put it on medium heat. Oil is hot, add garlic and kale and stir. Leave the vegetables are tender, about 1 minute.

2. Season with oyster sauce, soy sauce in white and brown. Add broth (or water) with the power to accelerate quickly. Until all the ingredients well and then turn off the lights.

3. Drop plate, sprinkle pepper. Serve immediately with steamed rice.

(for 2 people).

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น