วันเสาร์ที่ 17 มีนาคม พ.ศ. 2555

STIR FRIED CRISPED PORK FAT WITH RED CURRY PASTE

สูตรอาหารไทย : กากหมูผัดพริกขิง
สูตรอาหารไทย : กากหมูผัดพริกขิง

STIR FRIED CRISPED PORK FAT WITH RED CURRY PASTE

Ingredient

* Kakhmo cut into pieces 2 cups.

* 2 tablespoons chili cook Prikking.

* 1 cup sliced ​​green beans.

* Kaffir lime leaves 1 tbsp.

* 1 tablespoon fish sauce.

* 1 tablespoon sugar.

* Vegetable oil.

How to do step by step.

1. The oil in a frying pan on medium heat. Add curry and stir fry until fragrant Prikking.

2. The Kakhmo and lentils with chilli and stir thoroughly. Stir until the lentils are cooked and soft.

3. Season with palm sugar and fish sauce. Then add the lime to speed quickly with high heat. Mix well until everything is off.

4. Plate served with steamed rice. Is a good appetizer or hors d'oeuvres.

(For 2)

View over 5,000 menus at http://www.menu-for-you.com

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น