วันศุกร์ที่ 16 มีนาคม พ.ศ. 2555

THAI SPICY WATER MIMOSA SALAD

สูตรอาหารไทย : ผักกระเฉดสด
สูตรอาหารไทย : ยำผักกระเฉด
* Medium shrimp 5-8 (for cleaning, peeling).

* 50 grams of ground pork.

* 100 grams of mimosa.

(Cleaned and cut into pieces).

* 1 tablespoon garlic.

* Pepper, chopped 1/2 tbsp (increase / decrease according to taste).

* 1 tablespoon of the garlic.

* Lemon juice 2 1/2 tbsp.

Fish 2 1/2 tbsp.

* 2 tablespoons palm sugar (or sugar substitute).

How to do step by step.

1. The pork and lamb to shrimp boiled in water until done. Drain and dry.

2. Of the Rapporteur to burn water until tender. I scoop it out and let it drain.

3. Mix all ingredients in large bowl. Season with fish sauce, sugar and lemon juice plate, sprinkle with garlic. Serve immediately.

(for 2 persons).

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น