วันศุกร์ที่ 16 มีนาคม พ.ศ. 2555

SOYA BEAN DIPPING SAUCE

สูตรอาหารไทย | เต้าเจี้ยวหลน
สูตรอาหารไทย | เต้าเจี้ยวหลน

* 70 grams of ground pork.

* 2 cups coconut milk.

* 5 tablespoons bean paste.

* 2 stalks lemon grass alley.

* 3 red onions, baby.

* Red chillies 2 tablets.

* 3 tablespoons sugar.

Fresh vegetables for the bean stew.

(Cabbage, baby corn, green beans, cucumbers, etc.).

How to do step by step.

1. Bring to a boil in a pot with coconut milk over medium heat. Then add to the bean paste and stir to combine.

2. Wait until the mixture boils again, add pork, lemon grass, shallots and pepper to a boil for another 3 minutes.

3. Season with sugar. Stir until the sugar dissolves and mixture is light as well.

4. Spoon bean stew in a bowl. Served with fresh vegetables. (Or boiled vegetables or the like) and steamed rice.

(for 2 people).

ไม่มีความคิดเห็น:

แสดงความคิดเห็น